Un adolescent din Petrila şi-a pus capăt zilelor înainte de Bacalaureat.Motivul cumplit…

Tragedie în Hunedoara, după ce un tânăr de doar 18 ani a fost găsit mort, spânzurat într-o pădure din Petrila, Valea Jiului. George Costache şi-ar pus capăt zilelor duminică seară. Luni, băiatul ar fi trebuit să susţină prima probă la Bacalaureat.

Din motive încă necunoscute, duminică seară, George Costache, un adolescent în vârstă de 18 ani, a hotărât să-şi ia viaţa. Potrivit mesagerulhunedorean.ro, băiatul s-a spânzurat de o creangă aflată la o înălţime de sol de mai puţin de un metru. 

Tânărul, care purta un tricou pe care era scris mesajul ”The walking dead”, a fost descoperit de mai mulţi copii care se jucau prin pădurea de lângă lac, într-o zonă cunoscută de localnicii din Petrila ca zona Defor.

Din nefericire, echipele de prim ajutor chemate la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru George, stabilind că elevul era mort de câteva ore.

George terminase liceul din Petrila cu medie peste 9

George Costache era absolvent al profilului Uman, de la Grupul Școlar Constantin Brâncuși din Petrila. Elevul absolvise clasa a XII-a cu o medie de peste 9, scriu jurnaliştii de la gddhd.ro.

Băiatul și-a petrecut ziua de duminică cu familia, fără să dea vreun semn că ar avea vreo intenţie să-şi pună capăt zilelor.

Poliţiştii din Petrila au deschis un dosar penal în acest caz şi încearcă să stabilească cu exactitate circumstanţele în care tânărul de 18 ani şi-a pierdut viaţa.