Ucigașul Manuelei își vindea bicicleta în Mamaia: ”Ajutaţi-mă să ajung acasă”

Criminalul din Bragadiru a încercat să își vândă bicicleta în Mamaia, la o zi după ce a ucis-o pe Manuela Mustățea. Tânărul a înjunghiat-o de 30 de ori pe victimă și i-a găsit în casă doar 150 de lei. Se pare însă că a rămas fără bani când a fugit pe litoral.

Surse din anchetă spun că Ionuț Petrescu, ucigașul din Bragadiru, a fost depistat în timp ce încerca să-și vândă bicicleta. Cerea pe ea 400 de lei.

Tânărul pusese și un mesaj pe bicicletă, ”Ajutați-mă să ajung acasă”. Polițiștii au intervenit chiar atunci și l-au pus la pământ. După ce l-au săltat pe criminal, anchetatorii l-au dus la audieri, unde a recunoscut că el e criminalul din Bragadiru.

Însă, în apartamentul tinerei de 30 de ani, ucigașul a găsit doar 150 de lei. A luat cheile mașinii de lux, dar nu a reușit să fure nici automobilul, pentru că are recunoaștere facială și nu l-a putut porni.

Ionuț Petrescu a fugit de la locul crimei cu bicicleta, până în Buftea, de unde a luat trenul spre litoral. A fost capturat vineri, la o zi după crimă.