Tânărul arestat pentru uciderea Manuelei, în Bragadiru, era pe litoral, în Mamaia

Tânărul săltat de poliție pentru uciderea Manuelei Mustățea a fost găsit pe litoral, în stațiunea Mamaia. Suspectul crimei din Bragadiru e bănuit că a ucis-o cu 30 de lovituri de cuțit pe tânăra de 30 de ani, în apartamentul ei.

Tânărul prins de polițiști are 26 de ani și e prieten cu băiatul care plimba câinele victimei și care a găsit cadavrul în apartamentul ei din Bragadiru.

Surse din anchetă spun că, la rândul său, suspectul se afla pe lista ultimelor persoane care au văzut-o în viață pe Manuela Mustățea.

La doar 24 de ore după crimă, tânărul a fost reperat în Stațiunea Mamaia, pe litoral. De acolo a fost săltat de polițiști, iar acum e în custodia lor.

Din apartamentul din Bragadiru, după crimă, lipsea o sumă de bani și cheile mașinii victimei, însă automobilul a rămas parcat în fața blocului.

Inițial, joi, la câteva ore după crima din Bragadiru, principal suspect a fost chiar tânărul care a găsit cadavrul. Băiatul, care plimba câinele Manuelei Mustățea, a fost confuz la audieri. Polițiștii au urmărit însă și alte piste, ajungând astfel la prietenul băiatului, pe care l-au săltat din Mamaia.