Tânără însărcinată în 8 luni, înjunghiată și ucisă în Londra. Medicii luptă să salveze bebelușul

Un caz sângeros provoacă vâlvă în Marea Britanie, unde o tânără însărcinată în 8 luni a fost înjunghiată și ucisă în Londra. Bebelușul ei e acum în grija medicilor, în stare critică.

Incidentul violent a fost comis sâmbătă noapte, în sudul Londrei. Polițiștii au fost alertați că o femeie este în stop cardiac și au intervenit.

La locul incidentului au găsit o tânără însărcinată, care era gravă rănită în urma unor lovituri de cuțit. Medicii de la ambulanță i-au acordat primul ajutor, însă victima a murit la scurt timp.

Kelly Marie Fauvrelle, 26 de ani, era însărcinată în luna a opta. Doctorii au reușit să aducă pe lume copilul chiar la locul crimei, spune Sky News. L-au transportat la spital, însă bebelușul rămâne în stare critică, dar medicii sunt rezervați.

Poliția Metropolitană a săltatt un bărbat de 37 de ani, care e suspect de crimă și e în prezent în arest. Un al doilea individ, un tânăr de 27 de ani, a fost arestat inițial, însă ulterior polițiștii londonezi l-au eliberat. El rămâne însă, în continuare, cercetat.