Strigătul disperat al unei mame al cărei fiu a murit după ce a salvat doi copii de la înec:

Marian Silviu, un tânăr în vârstă de 32 de ani, a murit după ce a salvat de la înec doi copii, în stațiunea Olimp, în ultima zi de vară. Acum, Silvia, mama acestuia, își plânge fiul și încearcă să găsească răspunsuri la frământările ei. 

A trecut prin momente dramatice atunci când și-a pierdut fiul și a sperat până-n ultima clipă că va fi găsit viu.”De felul meu sunt impulsivă, dar atunci nu am ştiut ce să fac, nu puteam să zbor. Am ajuns noaptea la Olimp“, a povestit femeia, potrivit Adevărul.

Ulterior, după ce și-a înmormântat copilul, ea a încercat să pună întrebări:  „Unde erau salvamarii dacă era steag roşu şi nimeni nu avea voie să intre în apă?“, „Cine îi supraveghea pe copii?“, „Cum arată aceşti copii? Vreau să-i cunosc să văd pentru cine a murit copilul meu“, „De ce nu a încercat nimeni să-l salveze pe fiul meu?“.

De asemenea, femeia consideră că dacă se acţiona repede, băiatul ei nu ar fi murit sau, dacă ar fi murit, l-ar fi scos din apă mai repede, nu după o noapte. În plus, ea susține că fiul ei a greșit că a sărit în apă ca să-i salveze pe cei doi copii.  „A făcut asta probabil gândindu-se la cei doi copii ai săi. „Avea 32 de ani, dar avea inima tot de copil. Mai rar se nasc oameni de genul lui“, plânge mama sa, care adaugă: „Bunătatea aici te duce, uneori, la moarte“.

În urma tânărului de 32 de ani au rămas o soție și doi copii.