Silviu, tânărul care salvat din mare 2 copii cu preţul vieţii, a fost înmormântat.

Silviu Marian Iosif, eroul de la Olimp, care s-a aruncat în apa mării fără să clipească, pentru a salva doi copii de la înec, a fost înmormântat la Gura Foii.

Sute de persoane au vărsat lacrimi de durere pentru Silviu, chiar el tată a doi copii mici, conducându-l în tăcere pe ultimul drum, iar gestul său, sacrificiul său, a impresionat profund opinia publică.

Silviu Marian Iosif, eroul de la Olimp, a fost înmormântat

Durere fără margini în judeţul Dâmboviţa, la Gura Foii. Silviu Marian Iosif, tânărul care a salvat doi copii din valurile mării cu preţul propriei sale vieţi, în staţiunea Olimp, a fost condus pe ultimul drum de rude şi prieteni.​

Silviu Iosif a fost înmormântat la Gura Foii!

Silviu Iosif a fost înmormântat la Gura Foii! Tânărul a murit salvând de la înec doi copii https://www.gazetadambovitei.ro/eveniment/silviu-iosif-a-fost-inmormantat-la-gura-foii-tanarul-a-murit-salvand-de-la-inec-doi-copii/

Publicată de Gazeta Dambovitei pe Marţi, 3 septembrie 2019

Tânărul de 32 de ani era pe plajă cu soţia când, la un moment dat, a observat cum doi copii se zbat în valurile mării, cerând ajutor. Fără să stea pe gânduri, Silviu a sărit imediat după ei, reuşind să-i salveze.

Pentru el, însă, nu a mai avut putere şi a dispărut în valurile mării.

Gestul său a impresionat adânc opinia publică, majoritatea comentariilor îndreptându-se către nobleţea faptei sale şi a curajului extraordinar de care a dat dovadă tânărul Silviu Iosif. Dumnezeu să-l odihnească.