Răsturnare în cazul Caracal. Legătura şocantă dintre Adriana Bahmuţeanu şi Cumpănaşu

Contributia catorva jurnalisti inimosi si dornici de aflarea adevarului in cazul Caracal a fost esentiala. Fara implicarea lor extrem de riguroasa, ancheta s-ar fi terminat inainte ca bietele fete sa plece de acasa.

„Detaliul care aduce lumina”, „Complicele lui Dinca”, „Martorul cheie”, au fost titlurile pline de suspans care ne-au tinut in fata televizoarelor ca sa aflam, in ultima luna, tot felul de povesti total paralele cu viata si indeletnicirile infricosatoare ale monstrului cu ochii de lup.

Chiar daca de cativa ani se ocupa de taifasuri mondene din lumea exotica a manelistilor, Adriana Bahmuteanu nu a uitat ca, la inceputul carierei, a fost unul dintre cei mai apreciati jurnalisti de investigatii din Romania. Ambitionata de rezultatele incredibile ale colegilor din Antene ea s-a hotart sa rupa tacerea si sa-si puna in joc vasta experienta criminalistica.

In timpul celor sase mariaje cu excentricul milionar Silviu Prigoana, indragita vedeta si-a petrecut cateva concedii de lux in pitoreasca zona a Caracalului, unde a avut ocazia sa-l cunoasca pe domnul Cumpanasu, despre care insa nu are prea multe cuvinte de lauda.

Bulversata de anuntul unchiului Alexandrei privind candidatura la Cotroceni, focoasa bruneta s-a dezlantuit ca o fiara, atacandu-l cu adevaruri foarte grave.

„Cumpănaşu se vrea preşedinte! Ştirea asta i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată, inclusiv pe mine, deşi m-am tot întrebat cine va profita de pe urma tragediei de la Caracal. Sunt convinsă şi că dl Cumpănaşu nu avea nici relaţii foarte apropiate cu vărul său (altfel ar fi scos în presa poze cu „familia”), nici că a dat dovadă de prea multă empatie cu victimele, după reacţiile sale televizate reci şi vehemente dar că tot tămbălăul are un scop”, a avertizat Bahmuteanu.