Poliţistul găsit mort într-un hotel din Jupiter venise la mare cu soţia şi cei doi copii. Filmul teribilei tragedii

Sfârşit tragic pentru un poliţist în vârstă de 34 de ani aflat împreună cu familia pe litoral, în vacanţă. Aseară, tânărul agent a fost găsit mort, spânzurat în camera de hotel din staţiunea Jupiter, unde era cazat.

Descoperirea macabră a fost făcută puţin după ora 19. Bărbatul era la mare împreună cu soţia şi cei doi copii, de 8, respectiv, 2 ani, şi un cumnat. 

Acesta din urmă a fost cel care l-a găsit pe poliţist spânzurat. Omul a găsit camera de la hotel încuiată, aşa că a sărit în balcon şi a descoperit grozăvia, scrie replicaonline.ro.

Imediat, s-a dat alerta la 112. Două echipaje medicale au sosit la faţa locului, iar în ajutor a fost trimis şi un elicopter SMURD care a aterizat chiar pe peluza din faţa recepţiei.

Medicii au încercat în zadar să îl resusciteze, tânărul poliţist fiind declarat decedat.

Poliţistul s-ar fi sinucis după o ceartă cu soţia

Poliţistul, originar din Neamţ, lucra de doi ani în ministerul de Interne. Potrivit vestea.net şi zch.ro, agentul era angajat la Postul de Poliție Ruginoasa din cadrul Secției de Poliție Dulcești din subordinea IPJ Neamț.

Surse citate de replicaonline.ro spun că bărbatul de 34 de ani s-ar fi certat cu soţia, pe plajă, înainte de a comite gestul extrem. 

Trupul neînsufleţit al bãrbatului a fost dus la morga din Mangalia pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.