Naomi Ana a murit la o zi după ce a împlinit 21 de ani, ucisă la Coşteiu, în Timiş, de un şofer intrat pe contrasens

Naomi Ana a murit la o zi după ce a împlinit 21 de ani, ucisă la Coşteiu, în Timiş, de un şofer intrat pe contrasens. Studentă cu bursă de merit la Timişoara tânăra din Belinţ se ducea la piaţă cu cartofi, îşi ajuta părinţii în vacanţa de vară. 

Tragedie fără margini pentru o familie cu 13 copii din Belinţ, Timiş, după ce una dintre fiice, Naomi Ana, a fost ucisă pe şosea vineri de dimineaţă, de un şofer care a tăiat o curbă şi a lovit în plin microbuzul de marfă condus de fată.

Naomi Ana Podeanu împlinise joi 21 de ani şi era studentă în anul întâi la Facultatea de Eletrotehnică şi Eletroenergetică a Universităţii Politehnica, având atât bursă de merit, cât şi bursă socială. Tânăra, ai cărei părinţi trăiesc în Belinţ, din legumicultură, mergea cu un microbuz încărcat cu cartofi spre piaţa din Bocşa, judeţul Caraş-Severin.

În localitatea Coşteiu, lângă Lugoj, şoferul unui VW a intrat pe contrasens, lovind în plin microbuzul condus de Naomi. Tânăra a murit pe loc, iar tatăl fetei care era în faţă, cu o altă maşină, a suferit un şoc.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat la spital, fiind rănit în urma impactului.