Momentul în care o şoferiţă începătoare din Cluj, terifiată de un autobuz, intră pe contrasens şi spulberă frontal o altă maşină

O şoferiţă începătoare din Cluj s-a panicat la vederea unui autobuz care ieşea regulamentar din staţie, şi a tras puternic de volan stânga.

Starea de panică a tinerei s-a accentuat şi la vederea unui semn de circulaţie care semnaliza o lucrare pe carosabil, intrând pe contrasens şi spulberând frontal un altă maşină.

Panică totală pentru o şoferiţă începătoare din Cluj

Panică totală pentru o şoferiţă din Cluj, care a luat cele mai bizare decizii la volan, în locul unei simple frâne. Tânăra s-a speriat grozav de un autobuz care ieşea din staţie, regulamentar şi a tras stânga de volan.

❌Cluj Napoca

Publicată de Info Trafic 24 pe Sâmbătă, 7 septembrie 2019

De asemenea, un indicator de lucrări pe carosabil i-a accentuat starea de panică, fata crezând că trebuie să-l ocolească şi pe acesta. A intrat în viteză pe contrasens, unde a surprins şi lovit frontal un alt şofer.

„O femeie de 23 ani a condus autoturism pe Calea Florești înspre Gilău, iar la un moment dat s-a speriat de un autobuz care ieșea regulamentar din stație, după care a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 63 ani înspre Cluj Napoca pe bandă a doua. Sunt 2 victime pasagera dreapta față din auto vinovat și bărbatul de 63 de ani”,  a transmis IPJ Cluj, citat de monitorulcj.ro.