Microbuz cu români, implicat într-un grav accident în Austria , toți 32 pasageri se află în stare …

Două autovehicule înmatriculate în România au fost implicat într-un accident rutier în Austria. Au avut de suferit circa 32 oameni , dintre care 16 transportați de urgență la spital .

Accidentul s-a petrecut, luni, pe autostrada A4, sensul de mers spre Ungaria, în zona Bruck ad Leitha. Două persoane aflate într-un microbuz înmatriculat în România au fost transportate cu elicoptere la spitale din apropiere, iar alte persoane au fost rănite ușor.

Coliziunea s-a produs după ce șoferul unui camion înmatriculat în Slovacia a încetinit din cauza traficului aglomerat de pe autostradă, iar o mașină înmatriculată în România nu a apucat să frâneze la timp și a intrat în plin în camion.

Circulaţia în zonă a fost întreruptă aproximativ două ore.

”Ambasada României la Viena are în atenție accidentul rutier produs în apropierea orașului Bruck an der Leitha, Austria, în care au fost implicate două autovehicule înmatriculate în România.

Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la starea de sănătate a persoanelor afectate.”