Mesaj cutremurător pentru o doctoriţă din Baia Mare, de la soţul unei motocicliste, victimă într-un accident: „Merg azi acasă, la copii”

O doctoriţă din Baia Mare a primit un mesaj cutremurător de la soţul unei motocicliste, victimă într-un accident: „Merg azi acasă, la copii”, a scris Lucian. Sam Rigo, soţia sa, mama a doi băieţei, a ajuns în comă la spitalul din Baia Mare, acum 5 zile.

Samuela Rigo, Sam cum o cunosc prietenii, o motociclistă din Satu Mare, a ajuns în stare gravă la spital, ]n Baia Mare, după ce s-a lovit de două mașini. După impactul inițial cu un autoturism, sătmăreanca a fost proiectată într-o mașina care venea pe contrasens. 

Mamă a doi băieţei, Sam a ajuns în comă la spital şi a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale. A avut nevoie de spijinul prietenilor şi cunoscuţilor, peste 300 de oameni donând sânge pentru ea.

Lucian, soţul tinerei, a transmis un mesaj cutremurător unei doctoriţe de la Spitalul maramureşean: „În ciuda evenimentelor nefericite prin care am trecut ultimele zile mi s-a dat cinstea sa o cunosc pe Dna dr Rus Alina. Dansa este medic pe sectia Terapie Intensiva la spitalul municipal Baia Mare,medic curant a soției mele.Dna Rus dacă vedeți postarea as vrea sa va multumesc pt efortul depus în aceste zile si sa va felicit pt profesionalismul si atitudinea dumneavoastra,eu rar am intalnit oameni cu un caracter si devotare precum dvs…cunoaștem situația grea din noaptea de 24 spre 25 și stiu ca fără aportul dvs azi avea loc înmormântarea.

Stiu ca din „vina” dumneavoastra merg astăzi acasă la copii si le spun ca mama se face bine.Mi-as dori ca sa va întoarcă Dumnezeu tot binele făcut. 

Sunt convins ca aceasta e o rutină pt dvs si nu un caz izolat si mai stiu ca orice ofertă financiară ar fi fost o jignire la adresa dvs,ca unul care citesc rapid oamenii am simtit asta din primele momente în care mi-ati vorbit.

Sunteti un exemplu pt colegii dvs si pt cei ce vor veni din spate.Cu oameni ca dvs se poate recladi sistemul medical romanesc si societatea sanatoasa de maine ,asa ca faceti cumva si traiti macar 100 de ani😊.

Va doresc concediu placut si multa sanatate si fericire alaturi de familie.In încheiere mai am o intrebare pt dvs:nu vreti sa va mutați la Satu Mare mai bine?”