Maşină ciuruită de poliţişti, după o urmărire de 150 de km, prin Arad şi Timiş. Şoferul fugar, blocat de un TIR

O maşină a fost ciuruită de poliţişti, după o urmărire de 150 de km, prin Arad şi Timiş. Şoferul fugar a fost blocat de un TIR, după ce a alimentat într-o benzinprie şi n-a plătit, fiind prins abia la Lugoj.

Poliţiştii au urmărit, vineri seară, un bărbat şi au tras mai multe focuri de armă pentru oprirea acestuia, după ce, aflat la volanul unei maşini, a forţat frontiera la intrarea în ţară, pe la Vama Nădlac din judeţul Arad, apoi şi-a alimentat autoturismul cu carburant fără să plătească. Poliţiştii din Timiş l-au prins după ce au blocat drumul cu un TIR.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul, aflat la volanul unui autoturism marca Skoda, a intrat în România pe la Vama Nădlac din judeţul Arad. La controlul poliţiştilor de frontieră, şoferul, care are 42 de ani şi e din Dolj, nu a prezentat actele şi a accelerat.

Poliţiştii au pornit în urmărirea lui pe autostrada A1 pe sensul Nădlac – Deva, însă la nodul rutier de la Traian Vuia (Timiş) poliţiştii i-au pierdut urma.

În timpul urmăririi, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, fără să rănească pe cineva.

Apoi, cei care îl urmăreau pe bărbat au primit informaţii că şoferul pe care îl căutau a oprit să alimenteze maşina într-o benzinărie, însă nu a plătit carburantul.

În cele din urmă poliţiştii l-au capturat, după ce s-a recurs la blocarea şoselei cu un TIR. Bărbatul a fost dus la audieri, iar poliţiştii au stabilit că acesta se numeşte Ştefan Valentin, are 42 de ani şi este din Craiova.

Plăcuţele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism au fost furate de acesta de la un autoturism din Timişoara, înainte având pe autoturism montate plăcuţe de Franţa. Totodată, acesta figurează cu permisul de conducere suspendat.