Mărturia tinerei din Arad înjunghiate de fostul iubit: ”Ne-a văzut pe live și a venit peste noi în casă”

Un live pe Facebook de la o petrecere s-a transformat într-un atac sângeros, în noaptea de joi spre vineri, în Arad. Un bărbat şi-a înjunghiat fosta iubită, în faţa fetiţei lor de cinci ani, după ce a văzut online că femeia dansa cu altcineva. Şi pe fratele ei, l-a rănit grav, apoi a fugit. Încolţit de poliţişti, a încercat să-şi ia viaţa în faţa lor. De pe patul de spital, mama rănită face mărturii tulburătoare. Atenţie, acest video conține imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional. 

Filmul atacului sângeros a fost transmis în direct pe Facebook. Câţiva tineri dansează în casă, la o petrecere, apoi totul se transformă într-o baie de sânge.

În faţa oamenilor care urmăreau scena pe internet, un individ declanşează măcelul. 

„Ne-a văzut pe live, am văzut că ne urmăreşte şi n-a mai durat mult până a venit peste noi în casă”, dezvăluite tânăra agresată.

„Am auzit gălăgie. M-am gândit: mă, ăştia de la băutură, de la chef, se bat între ei. Şi când am ieşit din camera mea, afară, a ieşit pruncul cu mâna aici, era de sânge. Zic: ce ai făcut, mă? Zice: m-a înjunghiat Modi”, povestește tatăl tinerei.

Agresorul e fostul iubit al tinerei înjunghiate. Ei au împreună doi copii, un băiat de trei ani şi o fetiţă de cinci ani. 

„Fata lui a fost de față, că chiar i-a tras pe telefon. Fata lui, a lui, micuţa. A fost acolo, de faţă. Şi a mea, o fată mai mică, de 13 ani, a fost acolo cu ei”, mai spune tatăl tinerei agresate.

Chiar fetiţa şi-ar fi filmat mama dansând cu fratele ei şi cu un prieten al acestuia. De gelozie, tatăl copilei, care a văzut imaginile în direct, a venit la petrecere înarmat cu un cuţit. Fără să-i pese că-şi pune propriii copii în pericol. 

„Auzeam când strigau copiii lui. De faţă cu copiii lui el încerca să-şi ucidă fosta soţie. Am auzit fetiţa când striga să nu moară maică-sa… Deci a fost îngrozitor ce am auzit”, dezvăluie și o rudă a victimelor.

(Reporter): Şi fetiţa cum a reacţionat?

(Tânăra agresată): A plâns, toată lumea a strigat. Să nu mă omoare. 

Tânăra mamă din Arad a fost înjunghiată de două ori în spate şi abdomen. Mai grav rănit e fratele ei, care a sărit să o apere.

SIMINA ROZ, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Arad: Acesta a suferit o plagă înjunghiată la nivelul cordului. Este în momentul de faţă intubat.

Agresorul a fugit imediat după atac, dar a fost încolţit de poliţişti în apropiere de casa în care locuieşte, din comuna Olari. Bărbatul a întors atunci cuţitul asupra sa.

AURELIAN URSU, procuror: A fost somat să se predea, însă a reacţionat prin autoagresare în sensul că şi-a provocat mai multe leziuni la nivelul gâtului şi abdomenului aspect ce a necesitat spitalizarea sa şi o intervenţie chirurgicală.

SIMINA ROZ, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Arad: Are o plagă înjunghiată în abdomen, în momentul de faţă este la chirurgie în stare stabilă.

Agresorul îşi ameninţa de multă vreme fosta iubită. În urmă cu două săptămâni, chiar a spart geamurile casei în care tânăra locuieşte cu părinţii. 

”Tot timpul, tot timpul el. Că o omoară, că ea de mâna lui o să moară, nouă că ne dă foc la casă”, susține mama tinerei agresate.

Atacatorul, care e deocamdată internat în spital, ar putea ajunge la închisoare pentru  tentativă de omor.