Maria a fost asasinată în faţa casei, în Spania, în stil mafiot. 10 oameni au fost arestaţi, la 8 luni după crimă

Maria a fost asasinată în faţa casei, în Spania, în stil mafiot. 10 oameni au fost arestaţi, la 8 luni după crimă. Între cei implicaţi în asasinarea tinerei românce care nu împlinise încă 29 de ani sunt şi doi români, un bărbat şi o femeie.

Maria Marian, care în decembrie anul trecut ar fi împlinit 29 de ani, a fost asasinată cu un foc de armă la Zaragoza, pe 21 noiembrie, seara, în curtea casei în care locuia.

Anchetatorii au stabilit că în seara crimei Maria Marian şi sora ei Sorina s-au întors de la cumpărături şi în jurul orei 20:30 au intrat cu maşina în curtea casei în care locuiau împreună cu mărinţii, la Movera, o suburbie a Zaragozei, pe strada Torre Urdaiz. Cele două fete s-au dat jos şi au mers în casă, apoi Maria a ieşit să ia bagaje din maşină.

A fost momentul în care doi bărbaţi mascaţi au ieşit din întuneric şi s-au apropiat de ea. Unul dintre ei a împuşcat-o direct în inimă, cu un pistol de calibru mic. „A tras de foarte aproape, dintr-o parte, glonţul a intrat direct în inimă.”, spuneau surse din anchetă.

Poliția Națională Spaniolă a făcut zece arestări în Zaragoza și Cambrils, în legătură cu uciderea Mariei Marian, scrie El Heraldo. Un lituanian, Bogdan S. şi Corina V., doi români, o ucraineancă şi şase spanioli au fost arestaţi, dar presupuşii autori ai crimei, cei care au fost mascaţi lângă Maria, sunt Jesus JM, alias Chinchon, şi Felix M., ceilalţi 8 arestaţi fiind complici.