Imaginile dezastrului din Vaslui. Cinci tineri au pierit în accidentul cu 3 mașini

Tragedie pe Drumul European 581, în judeţul Vaslui. 5 oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi în cursul nopții, după ce un şofer a încercat să depăşească maşina din faţă. Printre morți sunt patru tineri care placau în vacanță. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

Accidentul din Bădeana s-a petrecut în jurul orei două. Unul dintre autoturisme, cu număr de Bacău, a încercat să facă o depăşire neregulamentară şi a acroşat o altă maşină care venea din sens opus. În total sunt 12 victime din toate cele trei maşini.

Patru oameni au murit pe loc, iar a cincea persoană mai târziu, la spital. Alte două persoane au răni foarte grave.

Mașina care a provocat dezastrul se îndrepta spre Grecia. În interior erau 5 tineri originari din județul Galați, cu vârste între 15 și 31 de ani, care plecau în vacanță, însă au mers cu viteză și s-au izbit, într-o depășire, de un automobil cu numere de București.

Din mașina de București a murit șoferul, un tânăr de 34 de ani originar din Iași, în timp ce 4 pasageri au fost răniți. În cea de-a treia mașină erau 2 tineri soți din Bulgaria, care au fost și ei răniți.