Ford făcut bucăţi de tren, la Sântana. Motorul şi roţile din faţă au zburat zeci de metri, după impact

Un accident cumplit a avut loc în judeţul Arad, la ieșirea din orașul Sântana către Olaru, în apropiere de Halta Comlăuș, după ce şoferul unui Ford nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată, deşi exista indicatorul STOP.

Trenul, în care se aflau aproximativ 70 de călători, a lovit autoturismul în partea din faţă iar impactul a aruncat bucăţi din maşină pe o rază de o sută de metri.

Doar o minune a făcut ca şoferul de 41 de ani, din judeţul Arad, să scape doar cu răni uşoare, dar cu o sperietură groaznică.

Un accident cumplit a avut loc în judeţul Arad, la ieșirea din orașul Sântana către Olaru, în apropiere de Halta Comlăuș

Mașină spulberată de tren în Halta Comlăuș, Arad

„Astăzi, în jurul orei 10:30, un bărbat de 41 de ani, din Zimandu Nou, a condus un autoturism pe DJ 791, dinspre Sântana spre Olari, iar la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, nu a respectat semnificația indicatorului “Stop”, fiind acroșat de trenul 1531, care circula pe ruta Cluj-Napoca – Timișoara Nord. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

În cauză se efectuează cercetări s.a.s.i. de distrugere sau semnalizare falsă, faptă prevăzută de art. 332 din Codul Penal”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Arad.