Fiica unei tinere dispărute fără urmă, în Crângurile: ‘Vrem doar să ştim că este bine’

Ionela Elena Mihalache, o tânără mămică în vârstă de 32 de ani, este dispărută de aproximativ o săptămână. Familia ei o caută cu disperare, iar fiica ei i-a transmis un mesaj.

‘Vrem doar să ştim că este bine. Nu mai ştim nimic despree a. Are telefonul închis. A plecat de acasă pe 6 septembrie şi de atunci este dispărută’, a fost mesajul transmis de fiica Ionelei, tânăra dispărută în satul Pătroaia Vale, comuna Crângurile (Dâmboviţa).

Ionela Mihalache este dispărută de pe 6 septembrie

Ionela Mihalache a dispărut vineri dimineaţă (6 septembrie 2019), atunci când a plecat de acasă fără să spună cuiva şi nu s-a mai întors.

Tânăra mămică dispărută era îmbrăcată, atunci când a fost văzută ultima dată, cu o rochie de culoare neagră până la genunchi şi geacă de piele de culoare neagră.

Ionela Mihalache are o înălţime de 1,60 metri, o greutate de aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, ten măsliniu şi părul negru.

Toţi cei care au informaţii despre tânăra dispărută sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.