Doi români care veneau din Suedia cu o camionetă, înconjuraţi de mascaţi înarmaţi şi puşi la pământ, în Argeş

Doi români care veneau din Suedia cu o camionetă, înconjuraţi de mascaţi înarmaţi şi puşi la pământ, în Argeş. Mascaţii au scos pistoalele în trafic şi au dat jos doi oameni din maşină, i-au trântit la pământ şi i-au încătuşat. A fost o acţiune în forţă desfăşurată pe DN7, pe raza comunei Drăganu.

Jandarmeria Argeş, citată de E Piteşti, informează că cei doi români au fost opriţi şi încătuşaţi cu suspiciunea de furt.

„În urma informaţiilor obţinute, a reieşit faptul că în cursul zilei de astăzi va ajunge în judeţul Argeş, din Suedia, o autoutilitară cu doi ocupanţi, care transportau anumite bunuri despre care existau indicii că au fost sustrase de aceştia.

Astfel, în jurul orei 13:00, maşina a fost identificată pe raza comunei Drăganu, iar cu ajutorul poliţiştilor rutieri a fost oprită. Cele două persoane au fost încătuşate, deoarece existau informaţii că ar putea avea comportament agresiv, după care au fost conduse la sediul IPJ Argeş, pentru efectuarea verificărilor.”, precizează Jandarmeria.

Şoferul maşinii are 40 de ani, celălalt ocupant 28, ambii fiind din Merişani. După verificarea documentelor găsite în maşină şi confruntarea cu baza de date, s-a stabilit că aceasta e furată şi plăcuţele de înmatriculare false.

S-a dechis dosar penal.

Comments are closed.