Doi copii din Dâmboviţa au distrus cu bătaia un om, pe stradă, doar pentru că le-a ieşit în cale

Un bărbat din Dâmboviţa a fost atacat pe stradă de doi copii, ambii cu vârste sub 14 ani, dar de o violenţă rar întâlnită. Deşi nu le făcuse nimic, cei doi copii l-au bătut atât de tare, încât omul a leşinat în mijlocul străzii.

Chiar şi după ce a căzut, a fost lovit cu bâte în cap şi peste tot corpul, medicii fiind îngroziţi atunci când au venit să îi acorde primul ajutor. Bărbatul nici măcar nu mai putea să-şi mişte gura, ca să vorbească.

Doi copii din Dâmboviţa au distrus cu bătaia un om, pe stradă, doar pentru că le-a ieşit în cale

Doi copii au bătut fără motiv un bărbat, pe stradă, până când acesta a leşinat din cauza loviturilor. Chiar şi atunci, copiii au continuat să îl lovească. 

Medicii sosiţi la faţa locului au fost îngroziţi de privelişte, victima nici măcar nu putea să-şi mişte maxilarul, ca să spună ce i s-a întâmplat.

Deși polițiștii îi cunosc, încă nu pot lua nicio măsură împotriva lor. Mai au câteva luni până împlinesc 14 ani și nu răspund penal, precizează gazetadambovitei.ro, care publică şi câteva imagini absolut îngrozitoare cu starea în care a fost găsită victima.