Doi copii au rămas orfani de mamă, după un teribil accident în Odvoș, Arad

Doi copii de trei și șase ani au rămas orfani de mamă, noaptea trecută, într-un teribil accident produs în satul Odvoș din Arad.

Cel care a provocat tragedia este chiar tatăl copiilor și soțul femeii care și-a pierdut viața în accidentul din Odvoș, comuna Conop.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 23.25, atunci când bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Arad, s-a urcat la volanul mașinii sale, împreună cu soția și cei doi copii, după ce a băut bine.

„În jurul orelor 23:25, un bărbat de 44 de ani din Arad, a condus un autoturism pe D.N. 7, dinspre Deva înspre Arad, pe raza localității Odvoș, iar la km 498 + 500 m., într-o curbă periculoasă la stânga, din cauza consumului de alcool (0,84 mg./l. alcool pur în aerul exiprat) și a vitezei excesive și neadaptate condițiilor de drum (carosabil umed și ploaie), a pierdut controlul asupra autoturismului și a ieșit de pe partea carosabilă, oprindu-se într-un imobil de pe marginea drumului.

În urma evenimentului a rezultat decesul pasagerei din față, în vârstă de 36 de ani, rănirea conducătorului auto și a doi minori de 3 și 6 ani.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.