Declaraţia aiuritoare a şoferului beat care a ucis un biciclist la Morteni

Şoferul beat care a spulberat un biciclist la Morteni a avut o declaraţie aiuritoare la spital, după recoltarea probelor biologice. Etilotestul a arătat o alcoolemie de 1,22, însă a spus că nu a băut în limita localităţii.

De asemenea, şoferul precizează că evenimentul a avut loc la „limita limitrofă” a localităţii limitrofe şi că biciclistul i-a „ricoşat” în faţă.

Declaraţia aiuritoare a şoferului beat care a ucis un bicilist la Morteni: „Eram la limita limitrofă, deodată mi-a ricoşat în faţă

„Mergeam pe drumul judeţean Morteni spre Argeş, la limita limitrofă, comuna limitrofă judeţului Argeş şi deodată un biciclist mi-a ricoşat în faţă. Nu am mai avut timp de reacţie, impactul a fost devastator, iar ceea ce a urmat…Circulam cu o viteză normală circulării în localităţi.

O viteză de 60 de km/h. Nu am consumat alcool, suntem…foarte bine din punctul ăsta de vedere şi…Da, poate azi noapte, noi…având un chef la un prieten am consumat foarte mult alcool şi mi-a ieşit o alcoolemie mai mare. Dar…eventual, în limita localităţii nu am consumat.

Îmi asum, dar nu în totalitate, pentru că am consumat alcool cu o seară înainte, nu am consumat alcool în ziua respectivă accidentului”, a declarat tânărul.

Un biciclist a murit la Morteni, după ce a fost spulberat de pe şosea de un tânăr beat la volan. Cu o alcoolemie de 1,22, şoferul spune că nu era beat, că a băut cu o seară înainte şi că nu a consumat alcool în limita localităţii.

Bărbatul de pe bicicletă fusese să-şi viziteze nepoţii şi se ducea acasă. Soţia sa şi-a pierdut cu doar câteva luni în urmă atât părinţii, cât şi fratele. Soţul era singurul sprijin rămas.

Un martor la accident susţine că tânărul a încercat să fugă, însă a făcut tot ce i-a stat în putinţă să-l ţină pe şoferul băut la locul accidentului.