Criminal periculos fugar, după ce a ucis din senin un bărbat care se plimba prin parc, cu soţia

O crimă oribilă a îngrozit vestul ţării. Un individ extrem de periculos a bătut un bărbat până l-a omorât, iar pe soţia acestuia a lovit-o cu bestialitate. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, cu ajutorul unui elicopter. Alte patru persoane i-au căzut victime. Poliţiştii îl caută pe individ atât la sol, cât şi din aer.

Atacul a avut loc puţin după ora opt dimineaţa. Cei doi soţi se aflau în parc, când au fost bătuţi din senin de individul de 32 de ani, considerat extrem de periculos.

Loviturile în zona capului i-au fost fatale bărbatului de 56 de ani. Iar soţia lui se zbate acum între viaţă şi moarte la spitalul din Timişoara. Vecinii spun că cei doi soţi obişnuiau în fiecare zi să alerge prin parc.

Martor: Am văzut că i-a lovit, am încercat să le acord primul ajutor, am sunat la 112, au venit organele competente.

După atac, criminalul a ajuns cu bicicleta până în localitatea vecină, Temereşti. Martorii spun că ar fi agresat o bătrână care abia ieşea din casă, apoi a avut o problemă şi cu o familie care venea de pe câmp cu tractorul.

Victimă agresată: Am oprit tractorul şi am coborât jos, era cu o bâta atâta, m-am luat cu el la bataie, după ce m-am luat cu el la bataie i-am luat bata si i-am dat si eu cat am putut.

Apoi, individul a plecat şi a intrat în curtea unui localnic. I-a furat maşina, cu care a reuşit să fugă. Nu înainte de a-l ataca şi pe el.

Alin Aurelian Petecel, şeful IPJ Timiş: Autorul a mai făcut victime folosind un corp contodent. A fost semnalat de către organele de Poliţie, somat să oprească, nu a oprit, s-a folosit aramamentul din dotare, nu s-a reuşit imobilizarea, într-un final în zona împădurită a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe acostament.

Criminalul se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Potrivit unor surse individul s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe interzise.

Reporter: Pe agresor aţi apucat să-l vedeţi?

Martor: Da. Este un sătean de-al nostru, de aici, ne ştim, că suntem o mână de oameni aici, ne cunoaştem. Mai avea şi el ieşiri.

În plus, ar mai fi avut probleme cu legea. În 2016, a fost trimis în judecată pentru lovire, iar un an mai târziu a primit o amendă penală pentru că ar fi lovit un om cu pumnii şi picioarele.