Copil de 9 ani ucis în bătaie într-un apartament din Cluj-Napoca

Un copil în vârstă de numai 9 ani a fost ucis în bătaie, noaptea trecută, într-un apartament din cartierul Someșeni din Cluj-Napoca. Vecinii susțin că băiatul și cei doi frați ai săi erau deseori bătuți de mamă.

UPDATE 13.30. Mama copilului ucis în bătaie într-un apartament din Cluj-Napoca a fost reţinută pentru crimă.

Copilul locuia în apartamentul din Cluj-Napoca alături de mama sa și iubitul acesteia, de fratele său geamăn și de un frate în vârstă de 11 ani.

Seara trecută, în jurul orei 23.30, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că băiețelul de 9 ani este în stare gravă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, dar și o ambulanță.Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața copilului de 9 ani.

Copil ucis în bătaie la Cluj, mama principalul suspect

Pe trupul băiatului au fost descoperite urme de violență, astfel că ceilalți doi frați au fost transportați într-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului.

Mama copilului ucis în bătaie și iubitul ei au fost duși la sediul Poliției pentru audieri.

Vecinii spun despre iubitul femeii că era un om liniștit și respectuos. Cât despre cei mici, aceștia susțin faptul că erau cuminți și că studiau la școala de muzică.

De asemenea, oamenii care locuiesc în același bloc au precizat că mama copiilor îi bătea des și nu îi lăsa afară sau să se joace cu alți copii.

Polițiștii au căutat peste tot probe și au deschis un dosar penal pentru a stabili cum s-a produs tragedia în care copilul de 9 ani și-a pierdut viața.