Biciclist omorât de TIR pe o şosea din Dolj. Bărbatul de 45 de ani a murit pe loc

Un biciclist de 45 de ani a murit, în această dimineață, după ce a fost lovit de un TIR. Accidentul a avut loc în localitatea Pielești, judeţul Dolj.

Biciclistul, de loc din Pieleşti, circula pe DN 65 dinspre Balș spre Craiova când a fost acroșat de un TIR care circula pe aceeași direcție de mers.

Omul nu a avut nicio şansă, a murit pe loc.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal ucidere din culpă.

„Un biciclist care circula pe DN 65 dinspre Balș spre Craiova a fost acroșat de un TIR care circula pe aceeași direcție de mers.

În urma accidentului a rezultat decesul biciclistului. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Accident cu deţinute, la Pieleşti

Tot la Pieleşti, şi tot în această dimineaţă, s-a mai produs un accident rutier grav, după ce o maşină a intrat în coliziune cu o dubă care transporta 17 deținute.

În autoturism se afla o familie: soţ, soţie şi un copil de 8 ani, potrivit IPJ Dolj.

Din primele informaţii, şoferul autoturismului, care circula dinspre Balș spre Craiova, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus.

La spital au fost transportate cu ambulanţa 3 persoane: mama, copilul şi o deţinută.Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.