Bărbat român găsit spânzurat de un pod în Italia

Se numea Apostol Vasile și era originar din Maramureș, tânărul muncitor român în vârstă de 34 de ani care era rezident în localitatea italiană Fondi din provincia Latina și care în cursul nopții de marți spre miercuri, 4 septembrie 2019, a decis să-și pună capăt zilelor.

Trupul neînsuflețit al lui Vasile a fost găsit spânzurat de podul de pe via Ponte Rotto în jurul orei 2:00 noaptea de către un trecător. O ambulanță a fost chemată imediat la fața locului, dar pentru conaționalul nostru nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

Au fost chemați și carabinierii la locul tragediei și s-a dat startul unei anchete pentru a descoperi cu exactitate cum a murit bărbatul român. Procurorul Antonio Sgarella de la Procuratura din Latina, care a coordonat ancheta, a dat ordin să fie efectuată autopsia asupra corpului neînsuflețit al bărbatului român, aceasta fiind executată de medicul legal Maria Cristina Setacci.

Rezultatele autopsiei au confirmat ceea ce anchetatorii suspectau de la bun început, scrie H24 Notizie: Vasile a decis să-și ia singur viața, lăsând o durere de nedescris în inima soției sale și a persoanelor dragi, care încă nu-și explică motivul gestului său.

La încheierea anchetei, trupul fără viață al bărbatului român a fost preluat de familia sa care a organizat repatrierea în România. În după-amiaza zilei de vineri, 6 septembrie 2019, trupul neînsuflețit al tânărului a plecat spre România, mai precizează sursa citată.