A fost martor atunci când mama lui a fost bătută cu sălbăticie de tatăl lui! Cuvintele pe care le-a spus băiețelul de trei ani îți rup sufletul

Jemma Palmer, o femeie din Marea Britanie, în vârsta de 37 de ani a fost lovită brutal de partenerul ei, Gareth Ralph, în timp ce își învelea copilul în pat.

Femeia povestește că bărbatul a făcut un comentariu despre ceva ce i-a spus un străin în autobuz și, în câteva secunde, el a sărit la ea, începând să o lovească cu putere, potrivit Mirror.uk.

Atacul violent a lăsat-o pe Jemma cu o falcă fracturată și doi ochi negri. Ea povestește că băiețelul ei de trei ani, Archie, a fost atât de terifiat de atac, că a făcut pe el. Ralph, 34 de ani, a apărut în fața instanței pe 9 septembrie și a fost condamnat la 18 luni de închisoare pentru faptele lui.

Jemma spune că bărbatul ar fi trebuit să primească o pedeapsă mult mai mare, cel puțin cinci ani de închisoare.

„M-a lăsat fără suflare și a făcut totul în fața fiului nostru. Archie spune într-una ‘tati a zdrobit-o pe mami’, povestește femeia care spune că se gândește cu groază la faptul că în câteva luni fostul ei partener va ieși din închisoare.