Nadine Emilie Voindrouh, povestea unei vedete care a reușit să depășească toate obstacolele vieții și să se bucure acum de o familie fericită. Cu o carieră impresionantă în lumea showbiz-ului, Nadine a reușit să cucerească inimile publicului încă de la debutul său în 1995, în emisiunea “Școala Vedetelor”. Dar povestea ei nu se oprește aici.

Cu câțiva ani în urmă, Nadine a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria sa dificilă petrecută într-un orfelinat. Cu toate acestea, vedeta a reușit să depășească toate traumele și să construiască o familie frumoasă alături de soțul ei, Dragoș Apostolescu. Cei doi și-au unit destinele în 2010, după o relație de zece ani, și de atunci au crescut împreună un băiat minunat, pe nume Noah.

Nadine și Dragoș se pot lăuda cu un mariaj fericit și împlinit. Cu toate că nu cred în romantismul convențional impus de societate, cei doi au găsit propriul lor mod de a-și arăta afecțiunea reciprocă. “Nu cred în romantism și nu vreau să mă asociez, în mentalul meu, cu această idee. Aș face un mare deserviciu căsniciei mele dacă m-aș lăsa condusă de regulile inventate de diverși specialiști despre cum ar trebui să fie comportamentul meu în relație cu omul pe care îl iubesc”, a mărturisit Nadine.

Pentru Nadine, iubirea se manifestă în gesturi mici și înțelese doar de cei doi. “Eu simt iubire fără margini când îmi cumpără mâncare din aia bună pentru cele 5 pisici, fără să-l rog eu. Simt romantism când îmi șoptește la 6 dimineața să nu mă trezesc, că pregătește el copilul pentru școală”, a adăugat vedeta.

Secretul unei relații de durată, potrivit Nadinei, constă în a avea așteptări realiste și în a accepta partenerul așa cum este. “Nu trebuie să ai așteptări nerealiste și să vrei să-l schimbi. Important este să găsiți, împreună, soluții pentru a vă asigura că familia voastră prosperă”, a subliniat Nadine.

Dar familia nu înseamnă doar cuplul format de Nadine și Dragoș, ci și copilul lor, Noah. Pentru Nadine, fiul său este o prioritate absolută în viața ei. Cu o copilărie marcată de greutăți, vedeta a făcut tot ce-i stătea în putință pentru ca Noah să aibă o viață fericită. “Am făcut cinci ani de terapie, astfel încât să mă asigur că fiul meu va avea o copilărie fericită”, a mărturisit ea.

Astăzi, Nadine Emilie Voindrouh și Dragoș Apostolescu se bucură de o familie frumoasă și fericită, în care iubirea și respectul sunt fundamentale. Cu o carieră de succes și o viață personală împlinită, Nadine reprezintă un exemplu de forță și determinare.