O poveste de iubire controversată, ce a stârnit de-a lungul anilor numeroase zvonuri. Mai sinceră ca oricând, Iuliana Marciuc a vorbit fără ezitări despre suferința de a fi amantă, un „statut” pe care l-a avut o lungă perioadă de timp. Cum a reacționat prezentatoarea în momentul în care a fost întrebată dacă l-a înșelat pe Adrian Enache cu un afacerist grec.

Timp de mai bine de un deceniu, au trăit o poveste de dragoste interzisă, în condițiile în care ambii erau căsătoriți cu alte persoane. Despre relația lor s-au speculat foarte multe. Unele voci au susținut chiar că Iuliana Marciuc ar fi fost prietenă cu soția lui Adrian Enache.

Prezentatoarea a acceptat o provocare dificilă, invitată în emisiunea lui Denise Rifai, a vorbit deschis despre toate zvonurile și etichetele ce i-au fost puse de-a lungul anilor.

Întrebată dacă și-a trădat vreodată o prietenă, gazda emisiunii referindu-se la faptul că, la mijlocul anilor 90, se scria în presă că „vă duceaţi des în casa lui Adrian Enache, ba chiar că eraţi prietenă cu soţia lui de atunci”, Iuliana Marciuc a explicat cum l-a cunoscut pe Adrian Enache, de fapt.

„Pentru mine, prietenia este extrem de importantă, am foarte mulţi prieteni adevăraţi, lucru cu care mă mândresc şi mă bucură asta. Prietenia se întreţine, nu o cunoasteam pe soţia lui Adrian când l-am cunoscut pe el.

S-a întâmplat la mare, atunci am vorbit prima oară cu el, nu fusesem la ei în casă, nu eram asociate, aşa cum spune presa. Lucrurile s-au întâmplat ulterior, este

adevărat. Au fost nişte conjuncturi, dar prietenia înseamnă cu totul altceva. Deci nu, nu am trădat pe nimeni!

Nu îmi amintesc să fi rupt vreo prietenie, din contră. Am încercat mereu să aplanez conflictele, să comunic, să aflu ce s-a întâmplat. Cred în prietenia dintre femei când sunt asumate, când nu au o frustrare, când sunt la fel de frumoase în interior”, a spus vedeta TVR.

„Povestea mea este departe de a fi unică”

Iuliana Marciuc a vorbit despre suferința de a fi amantă, un statut pe care nu și l-ar fi dorit, mai ales când a crescut într-o familie în care avusese cu totul alte exemple. În toți anii în care nu au putut avea o relație completă, suferința cea mai mare venea an de an, în preajma sărbătorilor, când nu puteau fi împreună.

„Depinde de postura în care este pusă. Probabil că mult, mai ales când provine dintr-o familie în care a văzut altceva, cum era şi cazul meu. Dar depinde mult de felul în care ambii parteneri şi asuma acest lucru.

Povestea mea este departe de a fi unică, am în jurul meu relaţii care se consuma într-o cameră, într-un cerc restrâns. În cazul nostru, era o relaţie publică.

Exista suferinţă, dar felul în care fiecare gestiona aceasta situaţia, diminua această suferinţă. Cel mai tare m-a durut faptul că de Sărbători eram rupţi…”, a mai spus Iuliana Marciuc, la Kanal D.

Un moment delicat al discuției cu Denise Rifai a fost legat de presupusele sale infidelități.

S-a speculat că Iuliana Marciuc l-ar fi înșelat pe Adrian Enache cu un afacerist grec. Întrebată despre acest subiect, vedeta TVR a ezitat să dea un răspuns clar, spunând că:

„Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în nici un caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a spus Marciuc.