Vremea 9 decembrie. Prognoza meteo cu ninsori abundente și lapoviță

Potrivit vremea.ro, duminică precipitațiile se vor restrânge că arie și vor mai cădea local doar în jumătatea nordică a teritoriului, însă vor fi slabe cantitativ. În prima parte a zilei cu totul izolat în Transilvania și în nordul Moldovei vor mai cădea și lapovite și ninsori.

Vântul va suflă tare în Banat și Crișana, moderat în Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 2 și 7 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 5-10 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 3-8 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova. 

Vremea în București 9 decembrie

Vremea în București va fi ușor mai caldă decât în perioada precedentă. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 6°C și -3°C. Vântul va sufla cu 10 km/h dinspre SV pe timpul zilei și cu 8 km/h dinspre SV pe timpul nopții.  Lapoviță și ninsoare pe timpul zilei, cerul va fi parțial noros. 

Prognoza meteo la munte 9 decembrie

Va ninge atât ziua cât și nopatea, temperaturile se vor încadra între 4°C și  -4°C, vântul va sufla cu 2 km/h dinspre SV. Cantitatațile de apă vor fi de <1 L/m². Ninsorile vor continua și săptămîna viitoare, iar temperaturile vor scădea cu două grade Celsius.