Vremea 19 decembrie 2018 – 14 ianuarie 2019. ANM a actualizat prognoza pe patru săptămâni

Prognoza meteo 19 – 24 decembrie 2018

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele normale ale intervalului în regiunile extracarpatice, precum și în vestul și nordvestul țării, iar în rest vor fi în general apropiate de normele climatologice, posibil ușor mai ridicate în regiunile centrale.

Regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în centrul și sudul țării. Exceptie va face de vest, sud-vest, precum și cea estică, unde cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normalul săptămânii.

Vremea 24 – 31 decembrie 2018

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele normale ale intervalului local în jumătatea de est a țării și în general apropiate de cele specifice perioadei în rest.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în jumătatea de sud a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână, posibil excedentar local în regiunile nordice și centrale.

Prognoza meteo 31 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării.

La nivelul întregii țări, regimul pluviometric se va situa, în general, în jurul celui normal specific acestei săptămâni.

Vremea 7 – 14 ianuarie 2014

Mediile valorilor termice vor fi vor fi apropiate de cele specifice intervalului în majoritatea regiunilor, potrivit ANM.Regimul pluviometric se va situa, în general, în limitele normal ale acestei săptămâni.