Vremea 12 decembrie. Vin ninsorile! ANM anunță vânt și temperaturi scăzute

Vremea 12 decembrie. ANM anunță pentru miercuri ninsori, vânt și temperaturi scăzute. Află care sunt cele mai afectate regiuni și ce temperaturi minime se vor înregistra.

Potrivit vremea.ro  miercuri ninsorile slabe vor continua sa cada pe spatii relativ extinse in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, iar local in prima parte a zilei si in Muntenia si Dobrogea, stratul de zapada ce se va depune urmand sa fie de pana la 3-5 centimetri, in mod izolat. Vantul va sufla moderat in Moldova, Dobrogea si sudul Olteniei si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni ale tarii. 

Temperaturile maxime vor fi situate in general intre -3 si 2 grade in Transilvania si Maramures, 2-7 grade in Banat, Crisana si Oltenia si 0-5 grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in zonele subcarpatice.

Vremea în București, 12 decembrie

Miercuri, în București, sunt anunțate ninsori. Șansele de precipitații din această zi sunt de 60%.  Temperaturile vor fi cuprinse între  3 și -4 grade celsius, pe timpul zilei.

Pe timpul nopții ninsorile se mai domolesc dar este posibilă apariția unei cețe dense.

Vremea la munte 12 decembrie

Cerul la munte va fi parțial noros, iar temperaturile nu vor depăși valoarea de -1 grade celsius, pe timpul zilei. Spre seară va apărea ceața. Pe timpul nopții, la altitudini înalte, temperaturile vor cobprâ până la -6 garde celsius.