Veste cumplită pentru români! Pensiile vor fi mai mici în ianuarie

Veste proastă pentru români. În cadrul unei conferințe de presă, liderul partidului Pro România, Victor Ponta, a declarat că pensiile vor fi mai mici în luna ianuarie. Motivul, susține politicianul, este faptul că Guvernul nu ar fi luat în calcul rata inflației și creșterea prețurilor.

Duminică, în cadrul unei conferințe de presă, Victor Ponta, liderul Pro România, a anunțat că în urma faptului că Guvernul nu a ținut cont de creșterea prețurilor și de rata inflației, pensiile românilor vor fi, de fapt, mai mici în luna ianuarie, relatează știripesurse.ro.

„Adevărul despre bugetul pe anul viitor este destul de neplăcut. O singură certitudine avem. (…) 4-5 miliarde gaură, un miliard de euro. Urmează multe alte lucruri. (…) Creșterea prețurilor la gaze, la apă, la electricitate, la mâncare, Guvernul zice nu vă dau niciun leu (…) Ăsta este primul Guvern care nu dă indexarea o dată cu inflația. Practic, pensiile sunt mai mici în ianuarie în raport cu rata inflației și cu creșterea prețurilor”, a spus Victor Ponta..