Urmărire Live, cu focuri de armă, pe străzile din Constanţa pentru prinderea unui şofer fugar

Urmărire Live, cu focuri de armă, în această dimineaţă, pe străzile din Constanţa, după ce un şofer nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a pornit într-o cursă disperată în care a lovit cinci maşini.

Potrivit poliţiştilor, totul a început în jurul orei 09.30, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, la intersecţia cu strada Portiţei.

Şoferul unui autoturism marca Audi a refuzat să oprească la semnelele regulamentare şi a pornit într-o cursă pe străzi.

Poliţiştii l-au urmărit timp de mai multe minute, şoferul cu Audi intrând în cartierul Coiciu, acolo unde a lovit cinci autoturisme, dintre care două aflate în mers şi trei staţionate.

‘Pe strada Izvor, conducătorul autoturismului a oprit şi a abandonat maşina, încercând să fugă. Poliţiştii au trecut la urmărirea acestuia care, ajungând în dreptul unui imobil, a încercat să intre în curtea casei, moment în care, pentru că nu a răspuns la somaţiile legale efectuate, unul dintre poliţişti a executat un foc de armă în plan vertical, nefiind înregistrate victime’, se arată într-o informare a Poliţiei.

Şoferul, un tânăr de 27 de ani, a fost imobilizat, iar poliţiştii au descoperit că acesta nu avea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale maşinii erau expirate din noiembrie 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*