Un tânăr politician piteştean, ucis într-un accident teribil, la Poiana Lacului. Liviu avea 31 de ani

Un tânăr politician piteştean a fost ucis sâmbătă seara într-un accident teribil, la Poiana Lacului. Liviu avea 31 de ani şi a pierit pe loc în impactul dintre maşina pe care o conducea şi un alt autoturism.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara pe DN 67 B, șoseaua care face legătura între Pitești și Drăgășani. Liviu Păunoiu, vice-preşedinte al partidului Pro România, filiala Argeş, conducea un autoturism Smart spre Piteşti.

Un Opel care cobora panta în comuna Poiana Lacului a izbit violent Smart-ul care venea din sensul opus. Opel-ul era condus de un tânăr, de 26 de ani, din localitate. Din primele cercetări se pare că şoferul Opelului ar fi ajuns pe contrasens şi din această cauză a avut loc coliziunea. Impactul a fost extrem de violent.

Smart-ul a fost scos în afara şoselei fiind proiectat la distanţă de zeci de metri pe Opel. De asemena motorul Smart-ului s-a desprins şi a rămas pe şosea. Bărbatul care se afla la volan, Liviu Păunoiu, a rămas încarcerat. El a fost scos dintre fiare de martorii accidentului. Când au ajuns la faţa locului echipajul de descarcerare de la ISU Argeş şi SMURD bărbatul era în stop cardio respirator.

A fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă care a demarat manevrele de resuscitare. După mai bine de 40 de minute a fost declarat decesul.