Un tânăr din Tulcea a fost strivit de mai multe maşini într-un cumplit accident

Accident violent, seara trecută, pe Drumul European 87, aproape de Tulcea. Un tânăr de 28 de ani a sfârşit după ce un autoturism l-a lovit în plin, în timp ce traversa şoseaua cu căruţa.

După impact, bărbatul a fost aruncat pe şosea, iar mai multe autoturisme ar fi trecut peste el până când trupul fără viaţă a rămas prins sub roţile unei autoutilitare.Cei doi ocupanţi din maşina care a spulberat căruţa, o mamă şi fiul ei de 9 ani, au ajuns la spital.

Prins sub roţile autoutilitarei, bărbatul nu a mai avut nicio şansă să scape. Pompierii s-au chinuit minute în şir să scoată trupul fără viaţă.Şoferul povesteşte că nu a apucat să-l evite pe tânărul proiectat în faţa vehiculului de pe contrasens.

Tânăr strivit de mai multe maşini la Tulcea

„Noi când am ajuns venea coloana de maşini din faţă şi noi ne-am trezit cu el în bara maşinii şi am simţit că am trecut peste el şi am oprit cu băieţii şi după aia am văzut ce s-a întâmplat. Şi în faţa mea au trecut două maşini. Una nu a oprit. Vă daţi seama, au trecut peste el”, a declarat bărbatul.

În drumul său spre casă, tânărul de 28 de ani ar fi traversat cu căruţa Drumul European 87, fără să se asigure.

Atelajul său a fost lovit în plin de o maşină condusă de o femeie de 38 de ani.Impactul a fost atât de puternic încât căruţa a fost distrusă complet, iar maşina s-a oprit la mai bine de 300 de metri în câmp.

„Am fost solicitaţi la un accident rutier cu trei victime dintre care una a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa, iar două dintre ele vor fi duse la Spitalul Judeţean din Tulcea”, a precizat dr. Rodica Agavriloaei din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tulcea.

Trupul fără viaţă al căruţaşului a fost preluat de cei de la Medicina Legală. În cauză a fost deschis un dosar penal.