Un tânăr de 31 de ani a lovit un cap de pod şi s-a rostogolit 40 de metri cu maşina, murind pe loc, la Smârdan

Accident mortal la Smârdan, în Dolj Un tânăr de 31 de ani a lovit un cap de pod şi s-a rostogolit 40 de metri cu maşina, murind pe loc.

Un bărbat de 31 de ani, din satul Smârdan, judeţul Dolj, a murit vineri seara într-un grav accident rutier care a avut loc pe raza localităţii respective, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul de 31 de ani, care conducea prin Smârdan, pe DJ 553 A, a pierdut controlul maşinii, a lovit un cap de pod şi a părăsit partea carosabilă, lovind apoi un stâlp din beton. În urma impactului, autoturismul s-a rostogolit circa 40 de metri iar şoferul, care era singur în maşină, a decedat pe loc..

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Smârdan/Dolj, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 553A, în localitatea Smardan a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a parasit partea carosabila unde a intrat in coleziune cu un cap de pod si un stalp de electricitate.În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto, care era singur în autoturism.

Publicată de Madalin Chipirlin pe Vineri, 4 ianuarie 2019