Un tânăr a intrat cu 140 km/oră într-un TIR, pe un drum din Mureş. Băiatul a murit pe loc

Accident groaznic pe DN 15, în zona Periş – Petelea, judeţul Mureş, acolo unde un tânăr de 21 de ani a murit pe loc după ce maşina pe care o conducea a fost spulberată de TIR.

Salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru băiatul aflat la volan. Martorii spun că acesta conducea cu viteză. 

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22.30, pe DN 15, în zona Periş – Petelea,când, maşina condusă de tânărul de 21 de ani a intrat frontal într-un TIR. 

După zeci de minute de eforturi contra cronometru, echipajele de descarcerare au reuşit să-l scoată din masina distrusă. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

„TIR-ul l-o dus vreo 100 de metri. Că a ajuns până pe partea cealaltă”, spun martorii.

Tânărul conducea cu 170 de kilometri la oră

Din primele informaţii, se pare că maşina condusă de tânărul de 21 de ani a depășit o coloană de autoturisme, cu 140 de km/oră, a reintrat pe banda sa de mers, după care, fără nicio explicaţie, a reintrat uşor pe sensul opus, intrând frontal într-un TIR.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina băiatului a ajuns în proportie de 70% sub TIR.

Traficul în zonă a fost oprit vreme de mai multe ore. 

În urma accidentului, din rezervorul TIR-ului s-au scurs pe şosea câteva sute de litri de motorină, iar o posibilă explozie putea face ca tragedia să fie şi mai mare.