Un şofer de 21 de ani a murit după ce a intrat cu maşina sub roţile unui TIR

Accident extrem de violent pe drumul naţional 15 în judeţul Mureş. Un şofer de doar 21 de ani a murit după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat pe contrasens direct sub roţile unui TIR. Anchetatorii nu ar fi găsit urme de frânare şi iau în calcul orice variantă. Martorii vorbesc de viteză extremă.

În toiul nopţii, salvatorii caută urme de viaţă în maşina devenită morman de fiare. Pe şoseaua care leagă localităţile Reghin şi Petelea tânărul de 21 de ani aflat la volan ar fi intrat cu viteză pe contrasens, direct sub roţile autotrenului.

Impactul a fost extrem de violent, iar intrevenţia salvatorilor de la descarcerare a fost una dificilă. Pentru şoferul de 21 de ani nu au mai putut face nimic.

Florin Boar sef Garda de Interventie in cadrul Detasamentului de pompieri Reghin: Autoturismul era in proportie de 70% bagat sub tir. A trebuit prima data sa scoatem autoturismul de sub tir si apoi cu mare greu am ajuns la victima pt ca victima era prinsa intre fiarele contorsionate are autoturismului.

Conducătorul autotrenului a scăpat cu răni uşoare. În urma coliziunii s-au scurs şi aproximativ 700 de litri de motorină din rezervorul autocamionului, iar traficul a fost deviat trei ore. Potrivit primelor informaţii se pare că anchetatorii nu au descoperit urme de frânare la autoturism. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi iau în calcul orice variantă.