Un român din Ravenna şi-a răpit fosta soţie ca să nu se ducă la alt bărbat. A ţinut-o prizonieră şi a bătut-o până a fost salvată de carabinieri

Carabinierii din Filetto, Ravenna, au arestat un muncitor român de 36 de ani, care şi-a răpit, sechestrat şi bătut fosta soţie, care divorţase de el, ca să nu se ducă la alt bărbat.

Gelozia românului a atins cote apoteotice când femeia i-a spus că doreşte să se întoarcă în România, să-şi refacă viaţa.

Românul, însoţit încă doi conaţionali, în vârstă de 36 şi 23 de ani, au răpit-o pe femeie, au sechestrat-o, au bătut-o şi au ameninţat-o cu moartea, ca să se răgândească.

teleromagna24.it precizează că actualul iubit al femeii a sunat la Poliţie să raporteze lipsa femeii şi le-a dat carabinierilor indicii despre ce s-ar fi putut întâmpla, ştiind despre conflictele femeii cu fostul soţ.

Carabinerii au demarat cercetările şi au identificat în trafic maşina românului, pe care au urmărit-o o perioadă, constatând că în autoturism se afla şi o femeie.

Carabinierii au reuşit să blocheze maşina pe o stradă din Roncalceci, iar femeia a fost salvată din mâinile fostului soţ şi ale complicilor săi. Ea a fost transportată la spitalul din Ravenna pentru îngrijiri medicale, fostul soţ a fost arestat pentru răpire şi violenţe corporale grave, iar cei doi complici sunt cercetaţi în libertate.