Un român a batjocorit timp de două ore o fată, în Marea Britanie. Tânărul i-a surprins pe judecători, după ce şi-a aflat sentinţa

Floris Adrian Ghergheleu, de 25 de ani, i-a surprins pe judecători şi avocaţi, după ce a violat o tânără de 18 ani, într-un parc din Marea Britanie. 

Nenorocirea s-a întâmplat la primele ore ale dimineţii de 1 iulie 2018. Românul a atacat-o pe fată, a dus-o într-un tufiş din parcul Camberley şi a violat-o în mod repetat, timp de două ore.

Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, imediat după ce a batjocorit-o pe fată. În 20 iulie, Floris Adrian Ghergheleu a fost arestat, fiind acuzat de viol. 

Ieri, românul şi-a aflat sentinţa pentru fapta sa abominabilă. A fost condamnat de judecătorii Tribunalului din Surrey la 14 ani de închisoare.După ce-şi va executa pedeapsa, tânărul de 25 de ani va fi deportat în România.

Românul, nervos după ce a fost condamnat

Imediat ce şi-a auzit sentinţa, Floris Adrian Ghergheleu a avut o reacţie cu care i-a surprins pe judecători şi avocaţi. Bărbatul a devenit extrem de nervos şi nu înţelegea de ce a fost condamnat, pentru că, „a fost prima mea greşeală”.

Românul s-a declarat revoltat şi le-a reproşat judecătorilor că sentinţa i-a distrus „orice şansă de a avea o viaţă frumoasă şi o familie adevărată”.

Avocatul Lyall Thompson a declarat că „avem de-a face cu un individ a cărui inteligenţă este foarte scăzută”.

„Ai ţinut fata în tufiş după ce ai violat-o aproape două ore. Speriată, biata de ea ţi-a dat bani ca s-o laşi să plece”, i s-a adresat judecătorul June Venters românului.

Fata a luat supradoză şi dormea cu cuţitul în pat

Impactul abuzului asupra fetei a fost devastator. 

Procuratura la Curtea Guildford Crown, Ryan Richter a citit dintr-un extras din declarația de impact a victimei și a spus:

„A luat o supradoză, nu se mai simţea în siguranţă nicăieri, verifica de trei ori dacă uşa e încuiată, nu putea să doarmă și, la un moment dat, a dormit cu un cuțit în pat.

Îl vedea pe inculpat pe străzi, chiar dacă știa că era în închisoare. Continuă să-i apară în faţă imagini din timpul atacului. Nu a vrut să participe la proces, de frică, şi nu se ştie dacă se va recupera vreodată complet”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

1 Comment

  1. El se credea in Romania ca lua 5 ani , facea 2 si gata, mai facea o cererea si iesea dupa 1 an ….Acolo sa-i putrezeasca oasele

Comments are closed.