Un elev s-a sinucis după ce a fost violat la școală de o profesoară! A fost găsit fără suflare într-o mașină. „L-a umilit”

Un elev s-a sinucis după ce a fost violat la școală de o profesoară. Băiatul a fost găsit fără suflare într-un autoturism.

Profesoara care l-a violat pe acest elev, Tennille Whitaker, mamă a doi copii, acum în vârstă de 42 de ani, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare în luna octombrie, fiind acuzată că a întreținut relații intime cu patru elevi. Părinții elevilor au intentat un proces în acest caz.  

Elevul a fost violat de profesoara lui în comitatul Elko din statul american Nevada. El și alți trei elevi au fost abuzați de profesoară în timpul „orei ei speciale”.

Profesoara i-a dat unuia dintre elevi alcool în schimbul unor favoruri sexuale.

Când un alt elev i-a respins avansurile, profesoara s-a înfuriat, după care s-a răzbunat dându-l afară din clasă și amenințându-l că îl va trece absent.

Elevul Corbin Madison s-a sinucis la ceva timp după ce a fost violat de profesoară, „din cauză că suferea de depresie și se simțea umilit”.

Reprezentanții școlii ar fi știut despre acest caz, dar ar fi ascuns informațiile legate de comportamentul nepotrivit al profesoarei și i-ar fi permis cadrului didactic să își desfășoare activitatea în continuare.

Prin procesul deschis împotriva reprezentanților instituției de învățământ la care au fost înscriși elevii violați de profesoară, părinții acestora cer plata unor daune în valoare de 45.000 de dolari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*