Un copil cu dizabilități a fost strâns de gât și bătut cu sălbăticie de colegi: „Bă, îl omori. Nu îl mai strânge de gât. Lasă-l!”

Un copil cu nevoi speciale a fost bătut cu pumnii și picioarele! Imagini greu de privit au fost suprinse în Liceului Tehnologic nr. 1 Special Oradea. Incidentul vine la nici o lună după ce în același loc un alt elev, bolnav de autism, a fost torturat cu electroșocuri.

Liceului Tehnologic nr. 1 Special Oradea este în mijlocul unui nou scandal. Pe holurile unității de învățământ, mai mulți elevi s-au luat la bătaie, în timp ce alții priveau și glumeau, relatează observator.tv.

Băiatul este lovit cu pumnii și picioarele și strâns de gât! Este momentul în care un alt coleg strigă: „Bă, îl omori. Nu îl mai strânge de gât. Lasă-l!”

Incidentul a fost filmat cu ajutorul unui telefon mobil și postate pe rețelele de socializare. Cel care a făcut publice imaginile spune că profesorii și supraveghetorii ignoră violențele din liceu, elevii putând ajunge să se omoare între ei.

În urmă cu aproximativ o lună, tot în Liceului Tehnologic nr. 1 Special Oradea a mai avut loc un incident de o violență extremă. Atunci, un copil cu autism a fost bătut și torturat cu electroșocuri.