Un bărbat și-a ucis cu sânge rece logodnica, după care i-a mâncat porţiuni din creier, plămâni şi inimă! MOTIVUL CUMPLIT !

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a reușit să șocheze o lume întreagă după ce și-a ucis cu sânge rece logodnica, după care i-a mâncat porțiuni din creier, plămâni și inimă. Cazul teribil a făcut furori în toate colțurile lumii, iar acum apar detalii teribile. 

Joseph Obserhansley avea 33 de ani când și-a ucis partenera de viață, pe Tammy Blanton, care tocmai îi plătise cauțiunea de o mie de dolari pentru a ieși din închisoare. 

Acum, însă, la patru ani de la crima odioasă, după ce bărbatul a fost acuzat că i-a mâncat porțiuni din creier, inimă și plămâni, doi psihiatri vor încerca să-l examineze pentru a stabili dacă a fost sau nu în deplinătatea facultăților mintale atunci când a comis faptele odioase. 

Potrivit oamenilor legii, Tammy Blanton se pare că sunase înainte cu câteva ore de tragedie la poliţie pentru a se plânge că bărbatul vrea să intre în casa ei. Poliţiştii au venit şi l-au trimis acasă pe bărbat. A doua zi, însă, au găsit-o moartă. Americanul este acum acuzat de crimă, profanarea trupului neînsufleţit şi intrare prin efracţie. Macabra scenă de canibalism aduce aminte de Hannibal Lecter, personajul principal al unor celebrele filme cu Anthony Hopkins.

De asemenea, bărbatul avea însă antecedente şi mai grave. El a stat 14 ani la închisoare pentru că şi-a ucis o altă iubită în 1998, lucru pe care îl ştia şi logodnica sa, spun procurorii.