Tragedie pe „Șoseaua Morții”: cinci tineri au murit într-un accident extrem de violent!

„Şoseaua Morţii” îşi confirmă încă o dată renumele sumbru. Cinci tineri, printre care unul minor, au murit în urmă cu câteva ore pe drumul european E85, în judeţul Suceava, într-un accident extrem de violent. Maşina în care aflau cei cinci prieteni a intrat sub un tir, după ce şoferul, un tânăr de 21 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe contrasens. 

Ora 2 şi 30 de minute. În mijlocul nopţii, un autoturism goneşte cu viteză pe Drumul European 85 – şosea cunoscută deja pentru nenumăratele tragedii. Cinci tineri, printre care şi un minor, erau în interior. Se întorceau acasă de la un local, când drumul le-a fost curmat.

În localitatea Vadu Moldovei, şoferul de 21 de ani pierde controlul volanului într-o curbă la dreapta, pe şoseaua acoperită de polei, şi intră pe contrasens. A urmat un impact devastator.

Prinşi în mormanul de fiare, tinerii nu au avut nicio şansă la viaţă. Au murit pe loc în autoturismul rupt în două după ce autotrenul a trecut peste el şi l-a târât zeci de metri până într-un şanţ.