Tragedie în noaptea de Revelion! Românul EROU care lucra ca bodyguard la un local din Londra a fost omorât cu bestialitate apărându-și colegii

Tragedie fără margini în noaptea dintre ani. Tudor Simionov, românul EROU care lucra ca bodyguard la o petrecere provată în Londra, a fost înjunghiat mortal cu o sabie după ce și-a apărat colegii de breaslă! Momente de groază povestite de martori

Un român de 33 ani, angajat al unui club din Londra, a fost ucis de un grup de bărbați, care încercau să intre fără invitație la o petrecere de Revelion dintr-un apartament de lux. Grupul ar fi fost înarmat cu mai multe arme albe.

În afara bărbatului român, au fost atacați alți doi colegi bărbați și o femeie, care au ajuns la spital, cu răni ușoare.

 Mai mulţi indivizi înarmaţi cu săbii şi arme de foc au încercat să intre în apartament în jurul orei 5.30, pe 1 ianuarie, acolo având loc o petrecere exclusivistă. Românul era unul dintre cei şase oameni care asigurau paza şi ordinea la intrare. Agresorii au început să lovească oamenii de ordine şi românul a încercat să se apere pe el şi pe colegii săi, dar a fost rănit cu o sabie.

Românul a reușit să pună la pământ 5 bărbați, iar apoi, brusc, de aproape, unul dintre agresori l-a înjunghiat direct în inimă.

Iniţial, presa engleză scrisese că Tudor a fost împuşcat de aproape. S-a aflat apoi că de fapt a fost ucis cu o lovitură de cuţit, după ce el pusese la pământ cinci dintre agresori, potrivit declarațiilor unui coleg al său, spune Observator TV.

Presa internațională l-a numir pe românul ucis cu bestialitate, erou,pentru că el și-a apărat colegii cu propria viață.

Deși paramedicii au încercat să îi salveze viața, a fost în zadar. După o jumătate de oră a fost declarat mort.