Tragedie fără margini provocată de o moarte fulger! O mamă a murit după ce a contat un virus letal care i-a atacat inima

Durere fără margini! O mamă tânără, perfect sănătoasă, moare după ce a contactat un virus letal care i-a atacat inima! A lăsat singur un copilaș de 1 an și o familie îndurerată. Ucigașul tăcut care omoară tineri pe capete


O tânără mamă în vârstă de 34 de ani, originară din Australia, începuse o afacere prosperă împreună cu soțul său și aveau împreună o fetiță de 1 an și jumătate. Totul părea că merge bine până când femeia a început să aibă stări de slăbiciune în tot corpul.


Femeia, îngrijorată s-a prezentat la spital pe data de 15 noiembrie unde au internat-o pentru a-i face mai multe teste. După câte zile petrecute în spitalul din Noosa, medicii au avut rezultatele analizelor care prevesteau o nenorocire. Femeia a fost diagnosticată cu miocardită virală, un virus periculos care îi ataca inima.Miocardita virală este cauzată de un virus mortal, 20% din tineri murind din cauza acestei boli atât de periculoase și parșive.


Kathy a fost transportată la Spitalul Prince Charles din Brisbane pe 19 noiembrie, acolo unde chirurgii au operat-o pe cord deschis.
Doctorii au făcut tot ce au putut pentru a-i elimina cheagurile și pentru a o salva, dar femeia a intrat în comă. După două săptămâni de stare vegetativă, femeia a decedat.  Femeia a fost perfect sănătoasă înainte ca ea să fie infectată cu acest virus.