Tânără mamă, mesaj în presa italiană pentru şoferul beat care i-a spulberat bebeluşul în cărucior: „Bucăţi te fac”

Tânăra mamă, al cărui bebeluş în cărucior a fost spulberat de şoferul beat al unui camion, a transmis un mesaj plin de furie în presa italiană, la adresa acestuia.

Femeia ameninţă că dacă Justiţia italiană nu îl bagă după gratii pentru fapta comisă, ia legea în propriile mâini şi îşi face singură dreptate.

„Dacă nu faci puşcărie, bucăţi te fac, cu mâna mea”

Raisa Terziu, mămica bebeluşului de doar un an şi două luni spulberat cu tot cu cărucior de un şoferul beat al unui camion care fugea de poliţişti, a transmis un mesaj plin de furie în presa italiană, în care spune că, dacă autorul faptei nu este tras exemplar la răspundere de sistemul de justiţie italian, va lua legea în propriile mâini.

„Dacă nu faci puşcărie, bucăţi te fac, cu mâna mea. Îmi asum ce spun, va regreta ziua în care s-a născut”, transmite mama bebeluşului aflat în stare gravă, cu un picior amputat în urma accidentului.

„Oameni ca ăştia să bea otravă dacă vor să se omoare, nu să bea alcool şi să conducă”

Cuvintele sunt insuficiente pentru a descrie durerea și mânia mamei. Raisa Terziu se află de câteva zile în camera de urgență a spitalului Bassano. Copilul său, Thiago, de 14 luni, este în stare gravă, cu un picior amputat, după ce a fost spulberat cu tot cu cărucior de pe trotuar de şoferul unui camion de camion. Bărbatul de 58 de ani, fugea de poliția rutieră, beat la volan.

„Piciorul micuţului meu nu mai este…Oamenii ca el trebuie să bea otravă dacă vor să moară, nu să bea alcool și să conducă. Samuel, frăţiorul lui Thiago are 7 ani, a văzut totul, este încă în stare de şoc, îşi cere frăţiorul tot timpul. Eu ce fac acum? Ce vină au copilaşii mei?” spune Raisa printre lacrimi pentru Corriere del Veneto.

Un bebeluş de 14 luni a fost victima unui cumplit accident, în Italia. Băieţelul se află în stare gravă, la spitalul din Padova, după ce a fost lovit de un camion condus de un şofer băut, care fugea de poliţie. 

Nenorocirea s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 8 martie, în jurul orei 17:00, la punctul de control din Marostica, provincia Vicenza, Italia.

CORECTURĂDeşi site-urile italiene Giornalettismoit.notizie.yahoo.com şi alte site-uri susţin că femeia are naţionalitate română, în urma reverificării informaţiilor, am aflat că adevărata origine a familiei este albaneză. În consecinţă, am eliminat menţiunile referitoare la naţionalitatea română, precizând-o pe cea albaneză.