Tânăr din Dorohoi întrerupt de poliţişti în timp ce batjocorea o femeie de 90 de ani în propria casă

Poliţiştii din Dorohoi au ajuns exact în momentul în care un tânăr de Dorohoi batjocorea o femeie în vârstă de 90 de ani în propria casă.

Bătrâna sunase la 112 cu doar câteva minute înainte, să anunţe că în curte se află o persoană pe care nu o cunoaşte şi se teme să nu intre peste ea în casă.

Bătrână cere ajutorul la 112, poliţiştii ajung într-un moment critic

Poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi prin apel  112 de o femeie de 89 de ani cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale se află o persoană necunoscută. Echipajul de poliţie ajuns imediat la locul solicitării a depistat în flagrant un bărbat de 37 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce o agresa pe apelantă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate, i-a furat 1.500 de lei şi a încercat să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei ei.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de viol şi tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*