Sârbul Djokovic l-a învins pe Andy Murray şi a câştigat turneul de la Doha 2017

0
126
Novak Djokovic

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, ocupantul locului doi în clasamentul ATP, a câştigat, sâmbătă, scor 6-3, 5-7, 6-4, meciul disputat cu britanicul Andy Murray, liderul mondial, în finala turneului de la Doha (Qatar), competiţie dotată cu premii în valoare totală de 1,237,190 de dolari.

Partida dintre cei doi sportivi a durat două ore şi 55 de minute. Primul set a fost echilibrat, cei doi tenismeni nefăcând nicio greşeală la serviciu până în game-ul opt, când Novak Djokovic a reuşit să câştige pe serviciul lui Murray, apoi a urmat la serviciu, pe care l-a şi adjudecat şi a câştigat primul set, scor 6-3, în 49 de minute.

Actul secund a început la fel de echilibrat, iar greşeala pe serviciu a venit în game-ul cu numărul şapte, când Djokovic a preluat conducerea, 4-3. Liderul mondial a egalat, însă, situaţia pe tabelă în game-ul zece, la 5-5, iar apoi a reuşit să câştige setul secund, scor 7-5, într-o oră şi 15 minute.

Setul decisiv i-a revenit lui Djokovic, scor 6-4, după ce sârbul s-a impus din nou pe serviciul adversarului, din nou în game-ul şapte, şi nu şi-a mai cedat avantajul până la final. Decisivul s-a încheiat în 51 de minute.

Este al doilea titlu consecutiv câştigat de Djokovic la Doha, după ce, în 2016, tot el a câştigat întrecerea qatareză.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ